Suicide Squad - Dreamcast.nu

Suicide Squad

suicide squad

Vi har sett Suicide Squad och här följer våra tankar om filmen. Till att börja med kan vi konstatera att det är en enkelt hållen film med högt tempo utan alltför många ”onödiga” pauser. Däremot är karaktärerna tillräckligt intressanta för att hålla uppmärksamheten vid liv hela filmen. För att summera handlingen: Ett gäng fängslade superskurkar anlitas av USAs regering för att stoppa en uråldrig halvgud från att bygga en armé och ta över världen. Det är inte helt okomplicerat att släppa loss ett gäng galningar hur som helst dock…

Harley Quinn levererar i Suicide Squad

Suicide Squad har ett grabbigt stuk och mycket fokus ligger på Jokerns flickvän Harley Quinn (Margot Robbie) som levererar one-liners hela tiden. Lättsam underhållning. Will Smith blir aldrig gammal och gör rollen som vapenskicklige lönnmördaren Deadshot bra. Vi har även en svensk skådespelare med: Joel Kinnaman, känd från Snabba Cash, Robocop och House of Cards, har en större roll. Gemensamt för många av karaktärerna är att de saknar någon de älskar. Djupare än så blir inte Suicide Squad. Det är snabb action med få undantag, många roliga scener och filmen flyter på från början till slut. Ett spännande inslag är Jokern (spelad av Jared Leto) som man aldrig riktigt vet vad man har. Ska man placera filmen i en kontext hamnar den strax efter handlingen i Batman vs Superman: Dawn of Justice, det vill säga innan Justice League skapas.

Sen får vi se vad som händer, om Suicide Squad 2 kommer ut eller om handlingen i DC’s universum fortsätter i form av Justice League. Sammanfattningsvis kan vi säga att Suicide Squad är ett trevligt sidospår i storyn om Batman, Superman med flera hjältar. En uppfriskande film som du kanske inte ser på en romantisk date, men väl för ett gott skratt med en god vän.

 

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppa till verktygsfältet